Wednesday, December 24, 2008

Aktiviti di ms cuti sem:)

lama btl cuti sem kali ni hampir 2bln...otak pn jd berkarat d buatnya asyik enjoy ja xda pn refreash apa2 yg da d bljr sepnjg kuliah sblm2 ni...teruknya ak....well, skrg ak tgh berusaha utk siapkn proposal tesis ku n kena edit nahu bila da msk sem ni...

cuti ni selain ak xstdy apa2, akt lain yg paling best jln2...1 family n my beloved future husband p Tenom: Lagud Seberang Tenom...something famaliar kn?best la kat sn...kami nginap kat Hotel Perkasa...mmg perkasa sgt sbb dia ddk nun d atas bukit..nice view..nnt ada ms ak uplodkn gmbr2 ms kat sn...skrg ni intrnt slow sgt...

selain p Tenom, ak p Poring...kali ni p ngan my beloved future husband, my future sist in law, kwn dia n kwn abg dr Tganu...best...yang ni xbermalam...p 1ari ja..mmg bestla...dpt naik canopy walkway,mandi manda:) hehehe....sapa2 nk p try ar naik canopy walkway 2...mula2 nk pnjt bukit 2 mmg letih smpi ak give up da,tp da stat naik atas canopy 2 wah masyaAllah mmg siuk bilang org brunei:) ada ms korg p try ar...msk RM3 ja per person...Murah tp puas ati...gmbr2 smua nnt ak try uplod..

byk lg akt kami cuti ni...xyah ar cite smua....ni ja la....ni pn sj boring2 nukil something kat blog ni..lm sgt da x write apa2..

k guys,thats all...daddadadaadad have a nice day,nice holiday,nice everything:)

Friday, November 14, 2008

DOA SEORANG KEKASIH

Oh Tuhan seandainya telah Kau catatkan
Dia milikku tercipta untuk diriku
Satukanlah hatinya dengan hatiku
Titipkanlah kebahagiaan

Ya Allah, ku mohon
Apa yang telah Kau takdirkan
Ku harap dia adalah yang terbaik buatku
Kerana Engkau tahu segala isi hatiku
Pelihara daku dari kemurkaanMU

Ya Tuhanku, yang Maha Pemurah
Beri kekuatan jua harapan
Membina diri yang lesu tak bermaya
Semaikan setulus kasih di jiwa

Ku paasrah kepadaMU
Kurniakanlah aku
Pasangan yang beriman
Bisa menemani aku
Supaya ku dan dia
Dapat melayar bahtera
Ke muara cinta yang Engkau redhai

Ya Allah, ku mohon
Apa yang telah Kau takdirkan
Ku harap dia adalah yang terbaik buatku
Kerana Engkau tahu segala isi hatiku
Pelihara daku dari kemurkaanMU

Ya Tuhanku, yang Maha Pengasih
Engkau sahaja pemeliharaku
Dengarkan rintihan hambaMu ini
Jangan Engakau biarkan ku sendiri

Agarku bisa bahagia
Walau tanpa bersamanya
Gantikanlah yang hilang
Tumbuhkan yang telah patah
Ku inginkn bahagia
Di dunia dan ahkirat
PadaMu Tuhan ku mohon segala

Friday, October 24, 2008

Jamuan Aidilfitri kelas


aku, yatimi, pa' An sudin, wani




aku n intan



orange team...aku n mek Zah



kak imna, kak sue, nik,yati,aku, miza n mek Zah




pensyarah kami, ustz Zul yg sgt baik hati



posing dulu b4 majlis stat...tgk yg orange 2:)




sahabat-sahabat sekelas....





SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI

MAAF ZAHIR DAN BATIN


KALAU ADA SUMUR DI LADANG

BOLEH KAMI MENUMPANG MANDI

KALAU ADA UMUR YANG PANJANG

RAYA TAHUN DEPAN BERJUMPA LAGI






KENANGAN BERSAMA AKAN TETAP TERSEMADI DALAM SANUBARIKU





Sunday, October 19, 2008

final exam...

minggu ni da stat final exam...xsangka sekejap je ms berlalu da nak abs sem5...mmg xsbr nk abs pn:) tp apa yg sengsarany exam ni, gap xbyk..seksa sikit ar.tp kena kuatkan hati jg...ingt n pegang je,"aku mau blk sbh cpt":) 2 je la pendorong utk ak trs d cni...
pada sahabat2 lain yg sm2 akan menempuh exam,good luck n bykkn doa serta berusahalah utk dptkan yg terbaik utk diri sendiri dan kluarga kt...InsyaAllah...Amin.....selamat maju jaya

Sunday, September 21, 2008

Monday, September 15, 2008

masanya hampir tiba....

xsabar rasa mau blk sbh...nak buka pose sama mama,bapa,adik2 smua..rindu rs...xsanggup da ddk jauh2 mcm ni...aku blk raya 25sept ni flght kul2.15...blk sorg jgn main:) berani 2...kali ni kena survive diri...naik bas smpi lcct...mmg xsbr uda mau blk..tiap hari m'hitung masa.aku btl2 rindu uda...apa la perkembangan terbaru d rmh 2...xsabar...sabah wait 4 me on 25 sept k...:)

Wednesday, September 10, 2008

SEKITAR UPM YANG TERCINTA


FINISHING SCHOOL


ANJUNG UPM


UNIVERSITI PUTRA MALAYSIA


SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADHAN.MOGA MENDAPAT BARAKAH DARI-NYA

Sunday, August 24, 2008

Gambar sekitar MAHA 2008











selesai uda...

Alhamdulillah da abs smue test....ada yg da dpt mrkh...syukur memberangsangkan:) tp bla da abs test ni assgnmt plak yg menanti kena antr sblm cuti raya..kena pulun ni...da la aku blk SABAH awal..sakan nak raya ngan org tersayang:)

skrg ni tgh demam xtau napa...rindu ke apa...tp cuaca kat cni skrg mmg xtentu..pagi pns terik,bla da ptg 2 stat la hjn lbt smpi ke malam...2la kot aku smpi demam2 ni...kesian...sodih den...

next week da stat ramadan...SELAMAT BERPUASA moga dpt pahala yg berlipat ganda...:) moga ramadan membawa seribu keberkatan pada kita smua...AMIN..........

Wednesday, August 6, 2008

minggu yg menyeksakan

arrgh....minggu ni n minggu dpn adalah minggu yg paling menyeksakn dlm diriku yg bernama student....test beb dah mula....td br lps 1sbjk....ada 5sbjk lg menanti...da la bz lg dgn keja2 kat kolej n akt MPP fakulti...mmg penat la...skt otak ni...tp,sbq je la org kedah ckp hehehe...ni la hidup stdnt...klu x gni,bkn stdnt la nm nya kn?apa2pn,slmt menempuh minggu test...gud luck n slmt beramal:)

Saturday, July 19, 2008

Friday, July 18, 2008

akhir....

akhirnya....jd jg aku pnya blog ni....kwn2 yg knl n sapa saja blh la bg cdngan atau apa2 sj yg baik utk mengisi blog ni...